Gøteborg ferge

En av de beste måtene å reise til Gøteborg på, er via ferge. Color Line operer ferger mellom Sandefjord og Strømstad til en meget billig pris. Du kan også reise videre med ferge fra Gøteborg til Frederikshavn eller Kiel.

Sandefjord–Strømstad

Ferge til Strømstad fra Sandefjord tar omtrent 2 1/2 time, og man kan nyte taxfree shopping, og nyte god mat og drikke mens man slapper av på fergen.

Videre fra Strømstad er Gøteborg 164 kilometer unna med bil. Reiser man uten bil, er togstasjonen i Strømstad 5 minutters gange fra terminalen. Herfra kan du ta høyhastighetstog til Gøteborg.

Fredrikshavn–Gøteborg

Hvis man allerede har tatt turen til Danmark og vil hjemturen via Sverige, er ferge mellom Fredrikshavn og Gøteborg et godt alternativ. Stena Line opererer strekningen mellom Fredrikshavn og Gøteborg.

Gøteborg–Kiel

Stena Line tilbyr ferjeturer fra Gøteborg havn til Kiel 7 dager i uken, med sine ferger Stena Germanica og Stena Scandinavia. De har avgang på kveldstid begge veier slik at reisende med bil slipper å stresse for å rekke båten. Man kan velge mellom lugarer i ulike prisklasser, og det finnes flere barer, underholdningstilbud og gratis Wi-Fi.

Turen tar cirka 14 timer og 30 minutter.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: