Underkategorier

 

Eksklusive hotell i Gøteborg

Gothia Towers (4 stjerner)

Gothia Towers ligger rett overfor Liseberg, ved siden av Svenska Mässan. Panoramautsikten over Gøteborg fra skybaren i 24. etasje er fantastisk! Hotellet er stort, moderne og stilrent, med tregulv på rommene. Det finnes treningsstudio, spa og to restauranter. Frokosten får mye skryt.

Book rom på dette hotellet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg (4 stjerner)

Dette luksuriøse hotellet ligger vis-a-vis Göteborg sentralstasjon og byr på innendørsbasseng, badstue, bar og restaurant, elegante værelser med lydisolering, minibar og kabel-TV, samt gratis Wi-Fi. Noen rom har utsikt over gaten eller kanalen. Hotellet vurderes som meget bra.

Book rom på dette hotellet.

Elite Park Avenue Hotel (4 stjerner)

Her får du store, fine rom og romantisk stemning i Gøteborgs hovedgate Avenyn. Hotellet har 2 populære restauranter og en engelsk pub, samt gratis treningsstudio for gjester, 2 badstuer og et lite basseng. Massasjetjenester kan bestilles. Utsjekk frem til 18.00 på søndager.

Book rom på dette hotellet.

First Hotel G (4 stjerner)

Rommene på First Hotel G er moderne og behagelige med utsikt over byen eller hotellets gårdsrom. Hotellet er et designhotell med kunst på veggene og en trendy champagnebar. Her finnes også en høykvalitetsrestaurant. Andre fasiliteteter er badstue og treningsstudio, samt LCD-TV og gulvvarme på rommene.

Book rom på dette hotellet.

Best Western Hotel Mektagonen (4 stjerner)

Dette hotellet har lyse, romslige værelser med kjøkkenkrok, LCD-TV og Wi-Fi. Rom med spiseplass, kjøleskap, komfyr og kjøkkenutstyr er tilgjengelig. Det tilbys gratis frokost, og hotellet har en restaurant. Fint familiehotell i rolig område, og gangavstand til Liseberg. Trikken rett ved tar deg til sentrum på cirka 10 minutter. Parkering mot en avgift.

Book rom på dette hotellet.

Grand Hotel Opera (4 stjerner)

Det er kort avstand til det meste fra dette sentrale hotellet, som er delvis nyoppusset og har spa, basseng, treningsstudio, lounge og restaurant. Kjøpesenteret Nordstan ligger rett ved, og operahuset i Gøteborg 10-minutters gange unna. Gratis frokostbuffé. Rene, pene rom. Gjester får rabatt på parkering i nærheten.

Book rom på dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: